Carrer de les Flors, 14
            08500 · Vic (Barcelona)
            Tel. 93 886 61 92
            Horari: de 8 a 15h de dill a div.

            gestio@ntc.cat
            
  > PACKS

Enetecé consulting:
Assessora als nostres clients de manera eficient perquè encapçalin les primeres posicions a internet als millors cercadors i generant més tràfic de qualitat per a la seva web. És a dir, mirem d'assegurar que tothom que entri a la seva pàgina sigui un client potencial i trobi allò que realment està buscant.

Què oferim?
· Anàlisi de la programació i continguts de la seva pàgina.
· Creació de Meta Tags.
· Incorporació a directoris.
· Assessorament d'optimització per al seu webmaster.
· Informe inicial de començament de campanya.
· Consultoria personalitzada via mail o telèfon.
· Informe mensual de rendiments amb Analitics.


Què és posicionar en cercadors la seva web?
· Els cercadors d'internet constitueixen el mitjà més habitual d'entrada de nous clients a una pàgina web. Segons diferents estadístiques el 90% dels usuaris utilitzen els cercadors per trobar allò que busquen.

Per què hauria de posicionar la meva pàgina?
· Posicionar la meva pàgina, vol dir estar entre els primers resultats de recerca als cercadors més importants com Google, Yahoo, Msn,... Molt pocs són els internautes  que van més enllà de la segona pàgina. Per aquest motiu, és de vital importància per la seva empresa estar encapçalant les millors posicions.

Elecció de les paraules clau
· Optimitzar el màxim el posicionament d'internet i generar visites de qualitat es la missió més important que tenen les paraules clau. L'elecció de les mateixes vindrà determinada per dos factors: 1. que tingui en compte els criteris de recerca més utilitzats per els usuaris per a una activitat concreta i 2. que s'ajusti al màxim als continguts de la web que es vulguin promocionar.

Quan temps trigaré a estar entre els primers?
· El procés d'aconseguir un bon posicionament en cercadors varia en funció de la competència dels criteris seleccionats així com d'altres factors, com la densitat de la seva pàgina web, el contingut,...


Com ho aconseguim?
· Primer de tot fem un anàlisi de la seva pàgina web així com del seu producte i servei.
· Filtrem les paraules més utilitzades fent un estudi i seguiment de cada una d'
elles utilitzant avançades tècniques de posicionament i infraestructura de servidors i directoris per aconseguir els objectius pactats de posicionament.
Adjuntem a la facturació mensual un anàlisi mensual de rendiment de la  seva
campanya.